06 - 22612177 (24 uurs service) info@debonteservice.nl

Allsetra

DIEFSTALBEVEILIGING.

Wij zijn dealer van Allsetra diefstalbeveiligingen. Voor de beveiliging van werkmaterieel levert de Bonte Service een geavanceerd GPS volgsysteem. Deze registreert elke beweging, afgelegde route en alle draai- en contacturen.

De Pro-actieve diefstalbeveiliging is ontwikkeld voor diefstalgevoelig materieel. Zoals grondverzetmachines, aggregaten, tractoren of materieel dat op de werklocatie achterblijft.

De Allsetra diefstalbeveiliging is erkend (SCM) door de meeste verzekeringsmaatschappijen en zal de premie verlagen.

Voor een scherpe prijs bouwen wij op locatie het GPS volgsysteem in uw machine(s).

Alarmmeldingen uit de machine

De alarmservicecentrale ontvangt vanuit het ingebouwde GPS volgsysteem een alarm als de stroomvoorziening wordt onderbroken of als de accu van het materieel onder een vooraf ingestelde waarde komt.

Ongeoorloofde bewegingen

Een abonnement op Allsetra Pro-actieve diefstalbeveiliging biedt u de mogelijkheid om een Geofence in te stellen. Hiermee wordt de alarmservicecentrale in staat gesteld om pro-actief te reageren bij landgrensoverschrijding, beweging van het materieel buiten vooraf ingestelde tijden of het verlaten van een vooraf ingesteld gebied.

Urenregistratie

Contact- en draaiuren worden door het GPS volgsysteem geregistreerd. Hiermee heeft u op ieder moment van de dag inzicht in actuele urenstanden en inzet van het werkmaterieel.

Online weergave

De  Allsetra app geeft de status van het werkmaterieel (contact aan/uit) en de actuele positie weer. Daarnaast krijgt u  een login op de webportal, waarmee u de beschikking heeft over uitgebreide rapportages.

Alarmopvolging en aanhouding

De alarmservicecentrale levert real-time informatie met betrekking tot de actuele positie van het gestolen materieel. Op basis daarvan komt de politie direct in actie en wordt aanhouding verricht. Het materieel wordt vervolgens veiliggesteld.

Voor meer informatie: www.debonteservice.nl